Ajakfeltöltés

Ha csíkszerű, keskeny szájjal, esetleg nehezen kifesthető, rúzsozható felemás alsó és felső ajkakkal áldott meg minket a sors, akkor bizonyosan eljátszottunk néha napján a gondolattal, hogy mi lenne ha… Mi lenne, ha ezt meg lehetne változtatni, de nem drasztikusan, hanem finoman, a lehető legtökéletesebb, természetes hatásra törekedve. Olyan “szinte észre sem veszik, de mégis látszik és szebb” módon. Hölgyek, örömmel jelentem: a hyaluronsavas ajakfeltöltés pont ilyen.

 

 

Ajakfeltöltés után

 

 

 

Teljesen természetes ajakfeltöltés

A szépítészeti eljárások között, és így az ajakfeltöltő beavatkozások között is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő hyaluronsav miért is olyan népszerű? A hyaluronsav a szervezetben megtalálható anyag, így felhasználóbarát, vagyis nem mérgező, nem lehet túlzásba vinni és egy év alatt teljesen felszívódik, lebontja a szervezet, így nyomtalanul eltűnik. Felhasználásával az arc mimikai ráncait gyönyörűen lehet korrigálni, de nem csak erre alkalmas az anyag, hanem az ajkak formálására, vastagítására is. Fontos tudnivaló, hogy az ajakfeltöltés ezen módszere nem olyan eredményt hoz, mint egy plasztikai műtét.

 

Az ajakfeltöltés során ugyanis itt a bőrbe, a bőr alá nem jut semmilyen idegen anyag. A hyaluronsavas ajakfeltöltésnél a szervezetben is jelen lévő hyaluronsav mennyiségét növelik az ajkakban, így a hatás teljes egészében, száz százalékosan természetes. Az anyag hihetetlen mennyiségben köti és tárolja a vizet, így növekszik a térfogata, végeredményben pedig teltebbé, érzékibbé, vastagabbá teszi az ajak kezelt részeit.

 

 

Ajakfeltöltés - egy csoda, ami egy évig is kitart

Az ajakfeltöltést minden esetben – ahogy a többi esztétikai beavatkozásnál is - egy alapos bőrgyógyászati vizsgálat előzi meg. Rendelőnkben megvizsgáljuk a kezelendő területet, a bőr állapotát és felvázoljuk a lehetőségeket. Elmondjuk, hogy milyen várható eredményt lehet elérni, hogyan fog festeni a kezelt felület és a mennyi idő múlva alakul ki az a bizonyos megjelenés, ami aztán ideiglenesen véglegesnek tekinthető.

 

Ez utóbbi kifejezés arra utal, hogy bár az ajakfeltöltés nem tart tovább 30 percnél, a kezelés tartósságát akár egy évig is élvezhetjük. A tartósság természetesen függ a bőrtípusunktól, az életmódunktól, a bőrünk szerkezetétől és persze az életkorunktól is. És ami a legfontosabb: az ajkak tapintásra és érzésre is teljesen természetesek lesznek.

 

A végeredmény: ÉRZÉKI AJKAK

Ennél az esztétikai kezelésnél nincs szükség semmilyen bőrpróbára, ugyanis a szervezetbe juttatott anyag teljes mértékben allergiamentes. A kezelni kívánt felületet előbb alaposan letisztítjuk, fertőtlenítjük.

Az ajakfeltöltés időtartama kb. 15 perc. A feltöltést kanüllel végzem, így kisebb a szövődmények lehetősége. Csupán egyetlen szúrással elvégezhető, amihez pedig érzéstelenítő krémet használok, tehát csak nagyon kis kellemetlenséggel jár. A töltőanyag néhány nap alatt fejti ki teljesen a hatását és oszlik el rendesen az ajkakban. Ez alatt az idő alatt pihenjünk sokat, hisz átmenetileg ajakduzzanat, feszülés érezhető, ami azonban nyomtalanul elmúlik és csupán a teljesen természetes, szépen ívelt, formás, érzéki ajkak emlékeztetnek a beavatkozásra.

 

Ajakfeltöltés árak

Ajakfeltöltés:90.000Ft /ampulla

Orvos Esztétikai szolgáltatások

Orvosi szolgáltatások


Kozmetikai szolgáltatások

Szakértő válaszol
Név:
E-mail cím:
Kérdés témája:
Kérdés:
Rólunk mondták
Szivből gratulálok nektek..A szám csodaszép és nagyon meg vagyok elégedve vele.. tovább >