Ráncfeltöltés Hyaluronsavval

 

Ráncok. Előbb ráncocskák. Még egészen bájosak és játékosak. Néhány év múlva kinövik magukat és átkeresztelődnek, ők lesznek a karakteres ráncok. Még később mély, vastag árokszerű, kitörölhetetlennek tűnő ráncok… Előbb nem zavarnak, később hozzájuk szokunk, aztán egy ponton túl mániákusan keressük a megoldást, hogyan is tüntethetnénk el őket.

 

Nyomokban fiatalságot tartalmaz

Hiúsági kérdés vagy sem, de ha mélyen magunkba nézünk, akkor – évek ide vagy oda – mindannyian szeretnénk fiatalnak látszani. Egyszerűen jobban érezzük magunkat a bőrünkben, ha az arc, ami a tükörből visszanéz ránk, kevésbé meggyötört, kevésbé ráncos, kevésbé látszanak rajta az évek, életvitelünk, esetleg a túlzásba vitt napozás, vagy a dohányzás nyomai. Arcbőrünk ugyanis idővel fakó lesz, szárazabb tapintásúvá válik, veszít rugalmassá gából, Ennek többek között az az oka, hogy a bőrünkben található hialuronsav mennyisége csökken, így oda a hidratáltság, ezzel együtt a feszesség…

 

És mit teszünk ilyenkor? Krémezünk, kozmetikai kezeléseken kényeztetjük arcbőrünket és reménykedünk, hogy eredményes lesz a figyelem. Aztán kicsit csalódottak vagyunk, ha mégsem. Illetve megpróbáljuk megszeretni a ráncokat, ami nem megy… Utánaolvasunk, kutatunk és próbáljuk a lehető legtermészetesebb eljárást megtalálni, hogy megválhassunk egy-egy ránctól vagy egy-egy mélyebb barázdától, vagy csak a száj, csak a szem körüli ráncoktól.

 ránfeltöltés hyaluronsavval

 

Mivel és hogyan? Van megoldás? Igenis van.

Vízpótlás, hidratálás kívül és belül. Tudjuk, hogy a víz életet és rugalmasságot ad a bőrnek, miközben meghatározza az ajkak és az áll körvonalait is. Viszont a bőrfelületi kezelések csak ideig-óráig hatásosak. Nem jutnak le a hatóanyagok a megfelelő mélységbe és nem is maradnak ott. Vagyis nem tölti ki, nem tölti fel ezeket a kis bőr alatti szakadékokat, melyeket csak táncoknak nevezünk. Olyan eljárás kell, mellyel ez nem probléma, de mégsem kell kés alá feküdni. A megoldás pedig egészen egyszerű és fájdalommentes. A módszer a hialuronsavas ráncfeltöltés.  

 

Rövid és teljesen nyomnélküli eljárás, ami nem vesz sok időt igénybe, akár fél óra alatt is kész. Viszont azonnal látványos. A feltöltéshez egy olyan anyagot alkalmaznak, amely testünkben egész életünkben megtalálható és a víz megkötése a feladata. Ez a hialuronsav. A hialuronsav megköti a vizet a bőrben, ezzel teltté és feszesebbé teszi, hosszantartó, természetes hatást eredményezve. A víz hiánya miatt kialakult ráncokat, redőket feltölti, eredményeként a ráncok mélysége csökken, az arc simább lesz és fiatalabbnak látszik. Mindez már néhány tűszúrás nyomán.

 

Tartós eredmény: ránctalanság akár 1 évig

A hialuronsavas ráncfeltöltés egy teljesen steril eljárás, amelynek során egy előzetes konzultáció után sima, gél állagú hialuronsav tartalmú terméket jutattnak egy rendkívül vékony injekcióstűvel a bőr irha rétegébe. Ezzel pótoljuk a bőr elveszett volumenét, hisz a bőrben természetes módon is előforduló hialuronsav térfogatkitöltő hatással rendelkezik. A bőrbe jutattva nincs kellemetlen érés, semmilyen anyag áramlását nem akadályozza és idővel teljesen felszívódik.

 

Ezzel a módszerrel az arc bármely szeglete kezelhető, ott alkalmazzuk, ahol egy ráncot vagy barázdát meg akarunk szüntetni. A feltöltés egy olyan esztétikai kezelés, melynek eredménye már azonnal szemmel látható, de az igazi végeredmény kialakulásához két hét kell: a bőr a bejutatott hialuronsav tökéletesen eloszlik, ott hat, ahol kell, így a ránc kisimul, az arc természetes érzést és megjelenést biztosít. A hatás pedig? Akár 1 éven keresztül is tapasztalható, de természetesen függ az életkortól a kezelt területtől, a bőr minőségétől és az életmódunktól.

Szem alatti árok-a karikás szem feltöltése

Viszlát fáradtnak tűnő tekintet!

A „mélyen ülő szem” néha genetikai adottság és egész fiatal korban a fáradt ember benyomását kelti.

Más esetekben, korral járó elváltozás. Idővel a bőr alatti kötőszövet elveszíti rugalmasságát és az állandóan ható gravitáció miatt az alsó és a felső szemhéj is megereszkedik. Kezdeti stádiumban, enyhébb esetekben, ezek az elváltozások szépen korrigálhatóak töltőanyaggal. Tekintetünk fiatalosabb, üdébb lesz.

Néhány perces beavatkozás, hosszan tartó hatás!

 

Kézfiatalítás-Jöhetnek a piros körmök!

 Arcunk lehet fiatalos, de valódi korunkról a kéz árulkodik! Külső szemlélő elől nehéz eltakarni a kezünket. A szépen manikűrözött, ápolt kéz bizonyos kor után nem fedi el az öregségi pigmentfoltokat és a mély árkokat. Az inak közé töltőanyagot adva ezeknek az árkoknak a mélysége csökkenthető, teltebb, feszesebb bőrt, fiatalosabb megjelenést érünk el. A pigmentfoltok számát és erősségét néhány esetben megismételt hámlasztással lehet csökkenteni.

Ezután bátran tűzpirosra is festhetjük körmünket, amivel felhívhatjuk a figyelmet a kézfejünkre!

 


Legfőbb felhasználási területek

 

  • járomív teltsége
  • orr-ajak barázda
  • szájkörüli ráncok
  • ajak kontúr
  • szájzug ráncai
  • az ajak volumene
  • Marionette” ráncok
  • az áll és alsó álkapocs ráncai

 

Hyaluronsavas ráncfeltöltés ára

Ár: 0.1ml/ 10.000Ft
Orvosi kozultáció + arcanalitika: 12.000 Ft
Az eljárás néhány percig tart, felépülési időt nem igényel, az eredmény azonnal látványos!

 

Ráncfeltöltés információk

Orvos Esztétikai szolgáltatások

Orvosi szolgáltatások


Kozmetikai szolgáltatások

Szakértő válaszol
Név:
E-mail cím:
Kérdés témája:
Kérdés:
Rólunk mondták
Szivből gratulálok nektek..A szám csodaszép és nagyon meg vagyok elégedve vele.. tovább >