A szépség kortalan – Egy születésnap margójára

Megosztaná másokkal ?

Gyermekként kérdés nélkül elsajátítjuk, magunkba szívjuk a családunkra jellemző szokásrendszert és látásmódot. Igen, azt is, mit gondolunk a szépségről és hogyan viszonyulunk hozzá. Figyelem! Méltatás és születésnapi gratuláció következik!

A 20-as éveinkben bízunk benne, hogy a szépség adottság, akár mit is teszünk van és lesz. A 30-as éveinkben már tudjuk, hogy az szépség azért ennél több, és tennünk is kell érte. A 40-es éveinkben már megköszönjük magunknak a 30-as éveink gondoskodását és a bölcsességet, a törődést, hogy van mire építkeznünk. Az 50-es éveinkben pedig… csak rajtunk múlik, mi jön!

Forradalom zajlik a szépség világában. Folyamatosan fejlődik minden és megállás nélkül körül vagyunk véve a tökéletesség sugallatával. Hogy ilyennek vagy olyannak kell lennünk. Hogy akarjunk tökéletesek lenni. (Bár tudjuk, hogy tökéletes nem létezik.)

Ebben a forradalomban, a mindenhol elérhető szépészeti kezelések és lehetőségek meglehetősen gyorsan változó és zavaros tengerén, 15 éve találtunk egy olyan kikötőt, ahol mindig tiszta a kép, mindig elfogadás, figyelem, bölcsesség és gondoskodás vár. Ahol megtapasztaltuk azt az élményt, azt a tudást, hogy a bőrkezelésektől és a szépészeti beavatkozásoktól még önmagad maradhatsz, csupán önmagad jobb verziójává válsz. Hogy a természetes és ragyogó eredményeket úgy lehet elérni, a nők és férfiak önbizalmát úgy lehet visszaadni, ha a lehetőségekkel úgy dolgozunk, mint ahogy egy jó szemű szobrász meglátja, hogy mi van az anyagban és megalkotja azt. Hogy túlzások nélkül vagyunk jelen, értjük meg mi lehetséges és meg is valósítjuk azt.

Még ma is jóleső elismeréssel figyelem az Álomarc és dr. Petrohai Ágnes munkáit. Elképesztő eredmények, javulás, mosoly, önbizalom egyetlen szikevágás nélkül.

Általa értelmet nyer a “Mindig konzultájon orvosával a kezelésekről” kifejezés, és egyből más jelentést is kap. A Doktornő személyisége magával ragadó, ezt túlzások nélkül állíthatom: tudása és elkötelezettsége inspirál, motivál, miközben megért és megszépít. Sosem tolakodó vagy túlzó módon. Olyan környeztet teremtett és olyan szakemberekkel vette magát körül, akiknek szakértelme elismerésre méltó, és akik – akár szavak, de mindenképpen ítélkezés nélkül – maximális alázattal támogatják a beérkező páciensek céljait. Mint egy családban. Mert az Álomarc ilyen.

Még sok-sok sikeres évet, boldog klienseket és szenzációs születésnapot kívánunk a kortalan szépség kikötőjének, az Álomarc Cosmedica Esztétikai Klinikának és dr. Petrohai Ágnesnek!

Egy születésnap margójára

“15 éves az Álomarc Cosmedica Esztétikai Klinika! 15 évvel ezelőtt – az elsők között – úgy döntöttem, hogy elindulok valami újjal az életemben. Bizony 15 éve még Magyarországon nagyon új dolognak számított az esztétikai beavatkozás. Olyan orvosként, aki az élet „sűrűjéből” érkeztem – hisz mint intenzív-aneszteziológus dolgoztam az ezt megelőző években –, meg kellett találni ennek a szép szakmának a helyét idehaza. Visszatekintve most, úgy gondolom, hogy ez sikerült.

Az orvos esztétika több tudomány határmezsgyéjét ötvözi. Benne van az orvosi tevékenység, hiszen szikementes orvosi beavatkozásokról van szó. Magába foglalja a pszichológiát, a művészettörténetet, a filozófiát és a pedagógiát is! Először nekem is integrálni kellet ezeket és megérteni, miként jelenthet segítséget a mindennapi ember számára. Tanultam és tanítottam egy lépésben. Az egyetemen, majd a szakmai életem első húsz évében megtanultam a betegségek felismerését és kezelését. Jelenleg az „egészséges emberek” életminőségét szeretném minél tovább megőrizni.

A tudomány fejlődésével elértük, hogy tovább éljünk. Ez az eredmény egy kincs, amivel nem szabad visszaélni! Igenis kötelességünk a tőlünk telhető legtöbbet megtenni a megőrzéséért. És ebbe a beletartozik az orvos esztétikai kezelések is!

A botox kezelés, ráncfeltöltés, bor megújító kezelések nem más, mint a saját jövőnkbe vetett hit!

Ünnepeljünk hát, hogy még sokáig tudjunk segíteni Neked, Nektek!

Boldog születésnapot Álomarc! “