Tini kezelések

A mindennapos környezetterhelés okozta bőrszennyezés, valamint a hormonális változások komoly kihívást jelentenek a szakemberek számára az olajos, aknés bőr, valamint az egyensúlyhiányos zsíros bőr hatékony kezelése.

A kezelés során eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd felpuhítjuk a bőrt és kitisztítjuk az elzáródott faggyúnyilásokat. A kezelt terület fertőtlenítése, pórus összehúzás majd nyugtató pakolás felhelyezésével zárjuk.

EGYENSÚLY HELYREÁLLÍTÓ-PURE-T KEZELÉS

A mindennapos környezetterhelés okozta bőrszennyezés, valamint a hormonális változások komoly kihívást jelentenek a szakemberek számára az olajos, aknés bőr, valamint az egyensúlyhiányos zsíros bőr hatékony kezelése. A Germaine de Capuccini az egyensúlyhiányos-zsíros bőr kezelésre fejlesztette ki PURE-T Balance programját.
Az egyensúlyhiányos bőr a T vonal mentén (áll, ajkak mentén , az orron, orr mentén és a homlokon) míg az arc többi részén száraz, akár zsírhiányos is lehet. Igy a kezelés során a legfontosabb célunk a T vonal mentén a faggyúmirigyek működésének szabályozása, a bőr zsíros jellegének megszűntetése, míg a T vonaltól távolabb a vízhiány megszűntetése, az esetleges pikkelyesedés, bőrszarusodás meggátlása.
A Germaine de Capuccinn száműzte a kezelésből a gőzölést. A kétkomponensű mélytisztító zselével (kémiai peeling) fájdalommentesen és hosszan tisztítható a bőr. A kezelés további lépéseiben az EPICUTIN TT® komplexet, teafa olajat (gyulladáscsökkentő és baktériumölő hatóanyag) valamint a faggyúmirigyek feloldására és megkötésére szolgáló cyclodextrin összetevőkből álló termékeket alkalmazunk. A hatóanyagok intenzitását a méregtelenítést segítő nyirokmasszázzsal fokozzuk. A kezelés hatására a bőr frissebb és mattabb , comedone-októl mentes lesz. A bőr vízháztartása javul, helyreáll.
A PURE-T Balance programot a serdülő korban lévő leányoknak és fiúknak , továbbá a változó korban lévő nők számára ajánljuk.

 

MINI-TINI-ARCTISZTÍTÁS

A kezelt terület fertőtlenítése, pórus összehúzás majd nyugtató pakolás felhelyezése.