APTOS szálbehúzás, „Feather Lift”

Az arcfelvarrás alternatív megoldásai az egyre népszerűbb szikementes esztétikai beavatkozások

Az egyik ilyen módszer a szálbehúzás, amely izgalmas lehetőség a megereszkedett arcszövet megemelésére és meghúzására.

Az APTOS műtét során speciális szálakkal megemeljük az arc szerkezetét anélkül, hogy az arc eredeti tulajdonságait megváltoztatnánk.

A cél nem csak a megereszkedett bőr felemelése, hanem egy olyan regenerációs folyamat elindítása, amely a páciens saját kollagénjének megújulását jelenti és így fiatalítja a bőrt.

Az APTOS (P(LACL)HA) szálbeillesztés folyamatosan és fokozatosan megújítja az arcszövetet. Amíg a szálak a helyükön vannak, a test gyógyító reakciója folyamatosan aktiválódik. A test normális biológiai funkciója az, hogy folyamatosan megújul, ha bármilyen idegen tárgyat érzékel a bőrben. Szerencsére, mivel szálbehúzás során a bőr alá helyezett szálak nagyon vékonyak, így az semmi kellemetlenséggel nem járnak. A szálakat egyáltalán nem lehet érezni, amint a bőr meggyógyult körülöttük.

A kezelést helyi érzéstelenítésben végezzük. Az eljárás után nem maradnak hegek az arcon. Ez egy ambuláns beavatkozás, amely minimális felépülési időt igényel.

Az APTOS szálak speciálisan kialakított horgokkal rendelkeznek, amelyek puha tapadást biztosítanak a környező szövetekhez. Az abszorbeálódó szálak természetesen feloldódnak, azt követően hosszú távon javítják a bőr tónusát, textúráját, színét és hidratáltságát.

Az APTOS szálak mind nem felszívódó (polipropilén), mind abszorbeálható (poli-L-tejsav + kaprolakton) anyagból készülnek. A polipropilén szálakat több mint 50 éve használják a műtétek során. A polilaktikus szálak teljesen felszívódó szálak, nem okoznak allergiát, a gyógyászatban évek óta használnak.

A kezdeti eredmények azonnal láthatóak, de az eredmények tovább javulnak, mivel a kollagén és az elasztin képződést serkentik. A szálak emelő hatása 18 és 24 hónap között van.

Ideális beavatkozás azok számára, akiknél az öregedés jelei minimálisak; általában 30-55 év közötti nőknek és férfiaknak ajánlott. Azoknál, akiknél a bőr már idős korban túlságosan megereszkedett, súlyos volumen hiány jelei vannak, csak korlátozott javulás várható.

A kezelés ára Visage Excellence Method 350.000 HUF

Visage Excellence Method Hialuronsavval 380.000 HUF

Legújabb fejlesztésű APTOS szálak a harmadik generációs szálak hialuronsavval

Az elasztin

Az elasztin fibrilláris protein, a bőr intercelluláris mátrixának egyik legfontosabb alkotóeleme. Az elasztin atipikus aminosavakat tartalmaz – dezmosint és izo-izoszmint. Az elasztin szerkezet biztosítja a bőr turgorját és rugalmasságát. A szöveti reakció miatt (megnövekedett elasztin tartalom a bőrben) az arc fiatalabb és frissebb lesz.

A kollagén

A kollagén a test legnagyobb részében megtalálható fehérje. Nemcsak a bőrt, hanem a csontokat, az izmokat és az összes többi kötőszövet szerkezetét is biztosítja. Öregedéssel a test kevesebbet termel, ami az arcon finom ráncokat eredményez.

Hialuronsav

A hialuronsav az emberi bőr természetes alkotóeleme. Fibroblasztok állítják elő, amelyek az emberi szövetek szerkezeti keretét alkotják. A hialuronsav kitölti az intercelluláris területeket, és tökéletes környezetet teremt a bőrsejtek számára. Feladata továbbá a kollagéntermelés stimulálása és a bőr minden elemének a szabad gyökökkel szembeni védelme. A hialuronsav szintén hozzájárul a szövetek hidrodinamikájához; felelős a bőrbe megkötött vízmennyiségért, ami ideális hidratáló tényezővé teszi. Idővel azonban az emberi bőr elveszíti természetes hialuronsav-erőforrásait, ami befolyásolja a fibroblasztok munkáját. Következésképpen a kollagén mennyisége csökken, melynek következtében az emberi bőr elveszíti térfogatát.