kozmetikai szolgáltatások

ARCSZÉPÍTÉSZET
MESTERFOKON

KOCSI ORSOLYA

Több mint 20 év az egészségügyben eltöltött idő után úgy éreztem más területen is szeretném kipróbálni magam. A kozmetikus szakmát választottam, mert így tudtam kamatoztatni a korábban megszerzett tudásomat is. 2013 óta dolgozom az Álomarc Cosmedica-ban, ahol tökéletesen tudom kombinálni mindkét szakmámat.

Várom Önöket sok szeretettel!

Klasszikus kezelések

Napjaink legmeghatározóbb és legkedveltebb kezelései a bőrfiatalító , sejtregeneráló, vitalizáló és feszesítő kezelések. A modern hatóanyag kutatásoknak köszönhetően az ilyen kezeléseknek kettős hatása van, pl. sejtregenerálás és feszesítés.

Luxus kezelések

A kezelések jellemzője, hogy mind a készítmények, mind a készülékek használatát szigorú protokoll írja elő.
A nagyon magas koncentrációban tartalmazott hatóanyagok egymásra épülve fejtik ki hatásukat a bőr mélyebb rétegeiben.
A gépi eljárások alkalmazásával ( arcvasaló, iontoforézis ) ezek a kezelések még hatásosabbá válnak.

Tini kezelések

A mindennapos környezetterhelés okozta bőrszennyezés, valamint a hormonális változások komoly kihívást jelentenek a szakemberek számára az olajos, aknés bőr, valamint az egyensúlyhiányos zsíros bőr hatékony kezelése

A kezelés során eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd felpuhítjuk a bőrt és kitisztítjuk az elzáródott faggyúnyilásokat. A kezelt terület fertőtlenítése, pórus összehúzás majd nyugtató pakolás felhelyezésével zárjuk.

Férfi kezelések

A fiatalos, ápolt külső megjelenés legalább annyira fontos egy férfi számára, mint a nőknek! A 21.századi sikeres férfi rendszeresen igénybe veszi a szakember segítségét, így hatékonyan, rövid idő alatt eredményesen biztosíthatja a jó külső megjelenést! Esztétikailag a „szép” férfi mást jelent, mint a nő és a férfi arcbőrének is mások a tulajdonságai. Tehát a férfi arc-szépítészet teljesen eltér a hölgyekétől.