KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSOK


ARCSZÉPÍTÉSZET MESTERFOKON


A Germaine de Capuccini közel 50 éves szakértelme és a személyre szabott kezelési módszerek garancia a megszépüléshez, a lelki egyensúly helyreállításához.


Klasszikus kezelések


Napjaink legmeghatározóbb és legkedveltebb kezelései a bőrfiatalító , sejtregeneráló, vitalizáló és feszesítő kezelések. A modern hatóanyag kutatásoknak köszönhetően az ilyen kezeléseknek kettős hatása van, pl. sejtregenerálás és feszesítés.


Tudjon meg többet

Luxus kezelések


A kezelések jellemzője, hogy mind a készítmények, mind a készülékek használatát szigorú protokoll írja elő.
A nagyon magas koncentrációban tartalmazott hatóanyagok egymásra épülve fejtik ki hatásukat a bőr mélyebb rétegeiben.
A gépi eljárások alkalmazásával ( arcvasaló, iontoforézis ) ezek a kezelések még hatásosabbá válnak.


Tudjon meg többet


Tini kezelések


A mindennapos környezetterhelés okozta bőrszennyezés, valamint a hormonális változások komoly kihívást jelentenek a szakemberek számára az olajos, aknés bőr, valamint az egyensúlyhiányos zsíros bőr hatékony kezelése


A kezelés során eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd felpuhítjuk a bőrt és kitisztítjuk az elzáródott faggyúnyilásokat. A kezelt terület fertőtlenítése, pórus összehúzás majd nyugtató pakolás felhelyezésével zárjuk.


Tudjon meg többet

Férfi kezelések


A fiatalos, ápolt külső megjelenés legalább annyira fontos egy férfi számára, mint a nőknek! A 21.századi sikeres férfi rendszeresen igénybe veszi a szakember segítségét, így hatékonyan, rövid idő alatt eredményesen biztosíthatja a jó külső megjelenést! Esztétikailag a „szép” férfi mást jelent, mint a nő és a férfi arcbőrének is mások a tulajdonságai. Tehát a férfi arc-szépítészet teljesen eltér a hölgyekétől.


Tudjon meg többet

Keressen fel minket és tagadjon le akár 10 évet !


[]
1 Step 1
Név
Telefonszám
Üzenet
0 /
Previous
Next