Amikor a fiatalabb vonásaid újra visszaköszönnek – Igazi arcszobrászat!

Megosztaná másokkal ?

Kaptad már azon magad, hogy a régi fotóidat nézegetve elméláztál, hogy mennyit is változtál? Nézted hosszan az iskolai fotókat, az esküvői albumot… Hogy milyen jó lenne újra látni azt a friss, üde arcot, azokat a feszes vonásokat? Na, igen, tegye fel a kezét, aki nem játszott el még ezzel a gondolattal 40 felett…

Visszavonhatatlanul megkezdődik lassan az a két hét, amíg tavasz van, aztán berobban a nyár és vele együtt az esküvői és az osztálytalálkozó szezon. Ennek kapcsán, ma egy olyan technikát mutatok be, amely lehetőséget ad időutazásra a vonások tekintetében, vagyis igazi arcszobrászat történik. És most nem túlzok.

Fotó: freepik.com

8 pont lift

Ugye milyen misztikusan hangzik? Pedig ez a kifejezés, a „8 pont lift”, a hyaluronsav beadási helyére utal. 4 anatómiai pont az egyik oldalra, 4 a másik oldalra. (2×4=8) Ez a kezelési módszer kifejezetten az arc középső részének a kezelésére szolgál. Ennek az arcfiatalítási módszernek a keretein belül a megereszkedett arc megemelését nem egy helyre adott feltöltéssel érjük el, hanem a feltöltőanyagot több ponton osztjuk el. A technika kidolgozója Dr. Mauricio de Maio brazil plasztikai sebész. Ez nem az a kezelés, ahol ide is kerül egy kis töltőanyag, meg oda is, és még ide is kérek… Nem. Ez egy szépen megtervezett, strukturált kezelés, amellyel csodálatos természetes eredményt érünk el.  Ez egy olyan rendkívül hatékony technika, amellyel lényegében a gravitáció ellenpólusaként dolgozunk ki. Ajánlott azoknak, akiknél a megereszkedés kezdeti vagy közepes, és akik nem szeretnének sebészeti beavatkozást. 

Miért biztonságos és egyedülállóan látványos?

Régebben az arc megemelését az egy ponton beadott nagyobb mennyiségű töltőanyag adásával értük el. Ha túlzásba visszük ezt a kezelést – márpedig az eredmény eléréséhez bizonyos mennyiségű hyaluronsav szükséges –, akkor a végeredmény egy kicsit pufók, úgynevezett „párna arc” lesz. Sokunk félelme ez. A 8 pont lift ezt teljesen kizárja, az eredmény pedig lenyűgöző: a markáns arccsont vonalát feloldja, a szem alatti mélyedés csökken, csökken az orr-száj vonal mélysége és megemeli a szájcsücsköt. A „nyúzottság” eltűnik az arcunkról, csak a üde, friss megjelenésünk marad. 

Fotó: freepik.com

A titok a hibrid anyag

Ahhoz, hogy még tartósabb legyen az eredmény – melyikünk ne akarná ezt –, hozzájárul a legújabban kifejlesztett un. hibrid töltőanyag is. Az új HArmonyCa™ hibrid-filler kettős hatásával segít, hogy az arcbőr visszanyerje fiatalságát. A hyaluronsav (HA) volument ad, a kalcium-hirdoxiapatit (HaCa) a kollagéntermelés serkentésével javítja a bőr szerkezetét. A speciális töltőanyag az arc oldalsó és alsó részét képes látványosan megemelni, így segíti az állkontúr és az orca definiálását.

A HArmonyCa™ egyedülálló módon egyesíti két kulcsfontosságú összetevő, a hyaluronsav és a kalcium-hirdoxiapatit előnyeit. Az azonnali látványos feszes, sima és friss arcbőr a töltőanyag hyaluronsav tartalmának köszönhető. A kalcium-hidroxiapatit a szervezet kollagéntermelését stimulálja – akár 1,5-2 évig is! A HArmonyCa™ lidocain tartalmának köszönhetően a kezelés során nincs szükség előzetes érzéstelenítésre.

Az arc szobrászat valóban művészet, ahogy az a nevében is benne van. Ez a kezelés is – mint az esztétikai kezelések jelentős része – nagy tapasztalatot és művészi szemléletet igényel. Pontosan ezért ez a kezelés is teljesen egyénre szabott minden esetben. Fontoljuk meg, érdeklődjünk és informálódjunk arról, hogy kinek a kezébe tesszük le a bizalmat!