Férfi kezelések

A fiatalos, ápolt külső megjelenés legalább annyira fontos egy férfi számára, mint a nőknek! A 21.századi sikeres férfi rendszeresen igénybe veszi a szakember segítségét, így hatékonyan, rövid idő alatt eredményesen biztosíthatja a jó külső megjelenést! Esztétikailag a „szép” férfi mást jelent, mint a nő és a férfi arcbőrének is mások a tulajdonságai. Tehát a férfi arc-szépítészet teljesen eltér a hölgyekétől.

MENS LINE C-PLUS ENERGY

A fiatalos, ápolt külső megjelenés legalább annyira fontos egy férfi számára, mint a nőknek!
A 21.századi sikeres férfi rendszeresen igénybe veszi a szakember segítségét, így hatékonyan, rövid idő alatt eredményesen biztosíthatja a jó külső megjelenést! Esztétikailag a „szép” férfi mást jelent, mint a nő és a férfi arcbőrének is mások a tulajdonságai.
Tehát a férfi arc-szépítészet teljesen eltér a hölgyekétől.
A Germaine de Capuccini megalkotta a kifejezetten férfi arcbőr ápolását segítő vitalizáló professzionális arckezelését, hogy hatékonyan segítse a férfiak bőrének ápolását. A természetes növényi kivonatokat (nyírfa nedvet, szakét, citrus féléket) és nyomelemeket, C-Vitamin koncentrátumot tartalmazó termékek azonnal hatnak, kifejezetten diszkrét, férfias illatúak.
Az intenzív arckezelés során száműztük a gyakran kellemetlen gőzölést.
A férfi arcbőr anatómiájára specializált Shi-Zen japán méregtelenítő masszázst fejlesztettünk ki. A váll-,nyak-, és a mellizmok vitalizáló masszírozásával még élvezetesebbé tesszük a kezelést.
A méregtelenítő aktív karbon maszk illatával és azonnali ránctalanító, mattosító hatásával rendkívüli eredményeket, igazi élményt biztosít.