Luxus kezelések

A kezelések jellemzője, hogy mind a készítmények, mind a készülékek használatát szigorú protokoll írja elő. A nagyon magas koncentrációban tartalmazott hatóanyagok egymásra épülve fejtik ki hatásukat a bőr mélyebb rétegeiben. A gépi eljárások alkalmazásával ( arcvasaló, iontoforézis ) ezek a kezelések még hatásosabbá válnak. A luxus kezelések egyik célja a vendég kényeztetése a magas színvonalú kozmetikai kezelés során. Minden kezelésünket egy ráhangoló protokoll masszázzsal kezdünk!
Az arckezelésekhez szükséges valamennyi termék aktív hatóanyagokat , természetes növényi kivonatokat tartalmaz, így már a bőr tisztításának első 3 lépésekor is táplálékhoz jutnak a bőrsejtek. Az aktív kezelés további 4 lépését a kezelés célja határozza meg. A nagy koncentrációjú hatóanyagokat ampullák, maszkok, masszázskrémek, záró emulziók tartalmazzák. Függetlenül a kezelés céljától , nagy hangsúlyt fektetünk a kezelés kényeztető jellegére.

C-VITAMIN ARCKEZELÉS

Nagymennyiségű C vitamint tartalmazó kezeléssel a bőr sejtszíntűmegújítása és a szabadgyökök semlegesítése , bőrkárosító hatás visszafordítása a cél. A kezelés elősegíti a sejtek regenerálódását, a bőr hidratált, feszes, bársonyos tapintatú lesz.

 

INTENZÍV REGENERÁLÁS – CSIGA PROTEINNEL

Csiga peptid kivonatnak köszönhetően a bőr regenerálódási folyamati gyorsabban és hatékonyabban mennek végbe. A bőrsejtek visszanyerik energiájukat ezért a kollagén és elasztin rostok termelődése fokozódik. Bőrünk szerkezete, struktúrája megerősödik. Bőrfeszesitő , regeneráló, ránctalanító hatású.

 

ARC ÚJRAMODELLÁLÓ KEZELÉS PEPTID LIFTTEL

A peptidek –( anti-aging) – és egyéb aktív összetevők együttműködve hatnak bőr szerkezetére, csökkentve a mimikai ráncok mennyiégét és mélységét. Segíti a sejtek kapcsolatát, ráncfeltöltő ,feszesítő hatású. Újra modellálja a bőrt.